Subscribe:

23 ian. 2009

Supershow-ul Victoria`s Secret a transformat topmodelele în zeiţe!

Devenit deja tradiţie, show-ul anual de prezentare al brandului Victoria`s Secret a adus în prim plan cele mai frumoase piese de lenjerie intimă dar şi cele mai râvnite supermodele!
Defilarea extravagantă a zeci de femei superbe îmbrăcate în exotice piese de lenjerie intimă a devenit o încântare anuală, iar fiecare show este unic, presărat cu apariţii inedite şi accesorii extravagante. Show-ul de anul acesta, ce va fi difuzat la televizor pe 3 decembrie, a fost deja filmat pe 15 noiembrie, într-o locaţie specială din Miami, iar cei care au fost prezenţi s-au declarat încântaţi de ceea ce au văzut!
Conceptul acestui spectacol a fost transformarea supermodelelor în zeiţe, împodobite cu aripi bătute în pietre preţioase, cu coroane şi tiare de lux. "Îngerii Victoria Secret" Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Adriana Lima, Miranda Kerr, Karolina Kurkova au încins atmosfera cu apariţiile lor ce îţi tăiau răsuflarea: picioare interminabile, sâni ascunşi obraznic în sutiene de milioane de dolari, abdomene perfecte şi posterioare ce purtau mândre bikinii confecţionaţi din cele mai fine materiale!
Guest star-ul din acest an a fost Usher, care a interpretat câteva dintre hiturile sale, coloana sonoră perfectă pentru defilarea zeiţelor de la Victoria`s Secret.
Multe dintre costumele de baie le puteti gasi pe http://plaja.biz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu