Subscribe:

23 ian. 2009

Iată ce chiloţi poartă Lori de Revelion!

Loredana nu crede în superstiţii, dar declară sus şi tare că, întotdeauna, în noaptea dintre ani, poartă lenjerie intimă de culoare roşie. Mai mult, solista care a lansat propria linie de bikini în urmă cu doar câteva zile îşi pune la sutien o bancnotă de 100 de euro pentru a se bucura de un an prosper.

Cu doar câteva zile înainte de sfârşitul anului, Loredana s-a lansat în afaceri. Şi ce afacere ar fi profitabilă în timpul Sărbătorilor de iarnă dacă nu una cu lenjerie intimă?

Solista a bătut palma cu firma ID Sarrieri, s-a pus pe desenat şi a lansat, marţi seara, propria linie de chiloţi, intitulată “Tzuki”, la fel ca albumul scos pe piaţă în urmă cu două săptămâni. “Am zis că cel mai bine ar fi ca aceşti chiloţi să fie de culoare roşie, să fie chiloţii pe care să îi porţi de Revelion. Cine îi va purta va avea parte de dragoste şi săruturi”, a declarat solista. Nonconformista cântăreaţă a recunoscut că poartă cu mare plăcere culoarea roşie la lenjeria intimă şi, mai mult, ea intenţionează ca, în februarie, să lanseze şi o linie de sutiene care să se asorteze la aceşti bikini.

“Nu sunt superstiţioasă dar, în fiecare an, de Revelion, respect tradiţia şi port lenjerie de culoare roşie. Mai mult, îmi pun o hârtie de 100 de euro la sutien, pentru ca anul următor să fie unul prosper din punct de vedere financiar”, a declarat Loredana, pentru Click!

Solista va petrece Revelionul pe scenă, cântând, urmând să dedice familiei primele zile din luna ianuarie. Tot atunci, extravaganta solistă ar vrea să plece pentru câteva zile în America, “ţara sa de suflet”.

1 comentarii: