Subscribe:

10 dec. 2013

Weekend fantastic. Afla ce au purtat vedetele pe covorul rosu !

In acest weekend, vedetele de la Hollywood au avut oportunitatea de a-si etala noile tinute. Mai jos va prezentam un top al celor mai frumoase tinute din acest weekend. 1. Pe primul loc se afla Kate, ducesa de Cambridge . Kate ne-a obisnuit déjà cu un stil elegant, iar de aceasta data s-a ridicat asteptarilor . Kate s-a prezentat la eveniment intr-o rochie alba avand o croiala alba si decenta, potrivita cu statul ei. La aceasta, a adaugat accesorii negre printre care si un colier statement completandu-si foarte frumos tinuta. De remarcat si faptul ca machiajul si coafura au fost naturale.
2. Cate Blanchett este situata in aceasta saptamana pe locul 2 in topul nostru. Aflata la Dubai la un festival de film foarte important, Cate s-a prezentat intr-o rochie burgundy cu partea de sus in stil capa. Pe deasupra, coletul statement s-a potrivit perfect cu tinuta aleasa.
3. Ultimul loc din clasamentul nostru este ocupat de Jessica Chastain care a optat pentru o rochie sexy din dantela neagra cu multe insertii transparente.
Restul vedetelor au avut tinute la moda dar nu ne-au impresionat. Totusi, majoritatea acestora au optat in acest weekend pentru coloarea negru, deci putem spune ca negru este la moda zilele astea, iar accesorizat asa cum trebuie va atrage privirile tuturor celor din jur prin eleganta si rafinament. Articol realizat de www.linesexy.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu