Subscribe:

26 ian. 2016

Cu ce combinam cel mai bine costumele de baie



Daca sezonul estival a venit de ceva vreme, trebuie sa stim exact cu ce putem sa combinam costumele de baie si in ce situatii. Fie ca este vorba de un costum de baie clasic dintr-o singura piesa, sau ca este un model ceva mai nou, format din doua piese, acesta poate fi purtat si in combinatii cu alte elemente vestimentare, mai ales daca suntem obligati de anumite aspecte sa facem asta. Cele mai frecvente lucruri care ne impun un costum de baie in combinatie cu alte elemente vestimentare sunt situatiile in care sunteti gravida, in care aveti o operatie recenta sau chiar atunci cand v-ati facut un tatuaj nou si acesta nu poate fi expus inca la soare.
Dar haineti sa vedem ce ar fi cel mai bine sa purtam alaturi de costumul de baie, cum ne limitam la o tinuta cat mai sumara, astfel sa putem sa simtim ca suntem la mare, dar in acelasi timp nici sa nu iasa ceva urat si demodat, pentru ca suntem siguri ca nimeni nu-si doreste acest lucru.
Din acest considerent, daca doriti sa iesiti in evidenta puteti sa va orientati alegerile catre o fusta de tip yellow stream si cu o bluza in aceeasi nuanta de culori, reusind sa aratati fermecator si in acelasi timp sa fiti in pas cu moda. Cu acest tip de combinatie fashion veti avea un look ceva mai light, dar si o stare de spirit foarte buna si plina de vitalitate.
O alta combinatie pe linie cromatica foarte de apreciata in sezonul cald, este si folosirea rozului in combinatie cu o nuanta diferita de rosu tempo. O astfel de tinuta vestimentara este de cele mai multe ori perfecta pentru persoanele care sunt sentimentale, care vor sa emita multa emotie si caldura sufleteasca persoanelor din jurul lor. Daca aceste tipuri de culori le considerati mult prea tari pentru varsta sau personalitatea pe care o aveti, atunci veti putea sa mergeti pe o linie de caramiziu sau de verde cat mai sobru, pentru ca sunt foarte cautate in aceasta vara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu